Serap Can

Ik geef je graag een kijk in mijn hart door openhartig te schrijven over wat er allemaal gebeurt nadat het slechtnieuwsgesprek je leven binnendringt.

Over mij

Hallo daar en welkom

Ik ben Serap Can en ik kan je vertellen hoe het is om als jonge mama twee keer met kanker geconfronteerd te worden. In 2021, kort na de geboorte van onze tweede dochter, kwam baarmoederhalskanker aan het licht. Net op tijd of het was misschien te laat geweest. Na een korte periode van remissie, kwam in 2023 een tumor in mijn long bovendrijven. Met een operatie verdween ook die tumor uit mijn lijf. 

Na de diagnoses begon ik mijn gevoelens van me af te schrijven, om te verwerken en te vergeten. Ik schreef vooral voor mezelf, want ik pende de woorden neer die ik niet altijd durfde uit te spreken.  Achteraf voelde ik steeds een opluchting, het werd mijn persoonlijke therapie. Vervolgens begon ik in de notities van mijn gsm te duiken en typte ik tot mijn duimen zeer deden.

Nadat ik mijn schrijfdrang eindelijk gestild kreeg, was ik klaar om alles te delen. Dat mondde uiteindelijk uit in mijn blogs die overeenkomen met de verschillende lagen van mijn hart en per laag ontdekken jullie alles.  De trouwe lezers en de mooie reacties kreeg ik als bonus erbij. Ik deel voor mijn lotgenoten, de naasten en alle geïnteresseerden, want kanker raakt iedereen.

Gevoel per gevoel geef ik je een kijk in mijn hart zodat ik kan helen en jou misschien ook troost kan bieden, van hart tot hart, de gebroken en de bloeiende kant.

Open je hart en laat je raken, want kanker raakt iedereen. 

Hartverwarmende knuffels

Serap Can

 

Ik ben ook actief op Instagram waar ik korte teksten deel over mijn gevoel, die ik dan vervolgens volledig post op mijn blog. Zo heb je een mooi overzicht.

Dit voor de mensen die net dat tikkeltje meer nodig hebben en zich helemaal willen verliezen in de emoties die we misschien wel delen.

LEES HIER MIJN VERHAAL