Contact

 • Lezing/signeersessie

  Geïnteresseerd in mijn boek en hoe het tot stand kwam? Heb je een briljant idee om het in de schijnwerpers te zetten? Neem contact op en we brainstormen samen.

 • Podcast/show

  Geïnteresseerd in mijn impactverhaal en wil je wat vragen stellen? Of wil je graag in jouw hart laten kijken? Neem contact op en we kijken wat de mogelijkheden zijn.

 • Serap Can

  woonplaats: Houthalen

  studio: Hasselt @Artist Amplifier

  eenkijkinmijnhart@gmail.com

  +32498970616

 • 25 mei, 10u-20u: Levensloop Maas&Kempen: De solidariteitsbeweging van Stichting tegen Kanker die mensen die kanker hebben (gehad) in de bloemetjes zet en geld inzamelt door te wandelen of lopen. Ik loop heel graag mee en sta daar met een eigen standje. Je kan je online bestelling ook op dit event afhalen Meer info
 • 2 juni, 9.30u-12.30u: Multicultureel ontbijt @Genk: om gezinnen te steunen die moedig strijden tegen kanker, elke dag opnieuw, organiseert Inloophuis Limani dit lekkere event! Ik sta daar met een eigen standje. Je kan je online bestelling ook op dit event afhalen. Meer info
 • 3 juni, 10.30u-12u: Boeklezing @inloophuis Erika Thijs in Hasselt. In kleine kring laat ik in mijn hart kijken en moedig ik je aan om hetzelfde te doen. Je kan je online bestelling ook op dit event afhalen. Inschrijven via link.
 • 8 juni, 13.30u-15.30u: Signeersessie @Standaard boekhandel Houthalen-Helchteren. Ik stel mijn boek voor aan alle aanwezigen en signeer naar hartenlust. Meer info via link.
 • 11 juni, 19.30u-21u: Boeklezing @inloophuis Casa Callenta in Brasschaat. In kleine kring laat ik in mijn hart kijken en moedig ik je aan om hetzelfde te doen. Je kan je online bestelling ook op dit event afhalen. Je kan je online bestelling ook op dit event afhalen. Inschrijven via link
 • 17 juni, 19.30-21u: Boeklezing @De Bib Heusden-Zolder. In kleine kring laat ik in mijn hart kijken en moedig ik je aan om hetzelfde te doen. Je kan je online bestelling ook op dit event afhalen. Inschrijven via link.
 • 22 juni, 10u-11.30u: Boeklezing @inloophuis Leuven. In kleine kring laat ik in mijn hart kijken en moedig ik je aan om hetzelfde te doen. Je kan je online bestelling ook op dit event afhalen. Inschrijven via link.
 • 25 juni, 19.30u-21u: Boeklezing @ZOPP Hasselt voor lotgenotenvereniging SAMENLOT. In kleine kring laat ik in mijn hart kijken en moedig ik je aan om hetzelfde te doen. Je kan je online bestelling ook op dit event afhalen. Inschrijven via link.

AFGELOPEN EVENTS

Het boekenplein NAC Houthalen

Lokale auteurs kregen de kans om hun boek aan de man te brengen i.s.m. Standaard Boekhandel Houthalen.

23 april 2024.

Campusrun Diepenbeek ten voordele van LIKAF

Lopers zetten hun beste beentje voor op de 13de editie van de Campussrun t.v.v. het Limburgs Kankerfonds.

25 april 2024.

Levensloop Hasselt

Door de inzet van heel veel lopers/wandelaars werd de grote solidariteitsbeweging in gang gezet. Het weekend eindigde met een mooie cheque.

4 & 5 mei 2024.

Levensloop Leuven

De levensloopfakkel werd doorgegeven aan Leuven via een groep studenten die daar ook nog eens een mooie som voor inzamelden. Verschillende teams, losse deelnemers, vechters en vrijwilligers zetten zich weer gezamenlijk in tegen kanker.

18 mei 2024.

Boekt feest

Tijdens de vierde editie van Boekt Feest was ik aanwezig samen met mijn boeken en signeerpen. Wat een prachtige familienamiddag: super gezellig voor jong en oud!

19 mei 2024.