Podcastv afl.#2: Watiaa B.A.

Podcastv afl.#2: Watiaa B.A.

2. Watiaa B.A.

Mijn tweede gast kende ik al via het A-team, het vrijwilligerswerk dat ik doe voor Kom op tegen Kanker. We voerden toen al een super interessant en mooi gesprek in het ziekenhuis. Toen Watiaa indertijd haar laatste chemokuur kreeg gelijklopend met een eerste goede scan, zat ik naast haar voor een babbel. Wat normaal gezien maximum 1 uur duurt, werd bij ons makkelijk 2,5 uur. Dat wilde ik heel graag eens overdoen op de show, als ze wat verder stond in haar revalidatie. Ik herinner zelf nog hoe moeilijk die herstelperiode was bij mij. Echter, Watiaa beet doorheen de pijn en het werd weer een mooie opname.

De tweede aflevering vond ik opnieuw super spannend! Ik hoopte dat het even goed zou gaan als de eerste of was het misschien beginnersgeluk? Nee hoor, het ging super vlot en deze keer zat de timing ook helemaal juist. Watiaa kon zelfs niet geloven dat het al voorbij was. Het productieteam genoot lekker mee, wat ik een mooi compliment vond, en ik voelde me in mijn nopjes.

Naderhand aten we samen nog een broodje in de stad met de zon op onze snoet. Eén ding wat Watiaa mij achteraf zei, blijft me zeker bij: "Ik voel me vereerd om in jouw podcast te komen en dat iemand naar mijn verhaal wil luisteren." Dat ontroerde mij enorm, wat ik wil niets liever doen dan net dat: luisteren. Luister jij mee?

Surf bovenaan naar 'podcast' en beluister of bekijk de tweede aflevering!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.