Podcast, afl.#4: Sandra Duque

Podcast, afl.#4: Sandra Duque

Van een toevallige ontmoeting in het inloophuis in Hasselt naar mijn vierde gast op de podcast. De fijne klik voelden we al bij de eerste korte ontmoeting. En tijdens de podcast vroeg ze haar zelfs af of we geen zussen zijn. Niet alleen speelt Sandra een belangrijke rol in het leven van (ex-)kankerpatiënten, ze is ook nog eens een lotgenoot. Eén die bijna 10 jaar kankervrij is nadat ze twee keer de diagnose borstkanker kreeg. Door de gevolgen van de behandelingen en haar plotse, onterechte ontslag, is ze nu zelf werkzaam in de oncologisch wereld.

Nu helpt ze lotgenoten met de re-integratie in de maatschappij, iets wat ze zelf nodig had in haar eigen ziekteproces. Al coachend (www.oncolifecoachsandra.be) probeert ze het verschil te maken voor lotgenoten en hun naasten. Voor diegene die zich vaak verloren voelen en soms ten einde raad zijn. Ook deze aflevering vloog voorbij en Sandra bleek een grote fan van de vraagkaartjes. De vragen die rechtstreeks uit mijn boek komen en zo de emoties uit haar hart naar de oppervlakte brachten. "Vandaag kwam ik weer op nieuwe nieuwe inzichten", was haar reactie.

Ze bracht me dan ook op het idee om de vraagkaartjes apart aan te bieden, want "ik wil elke dag aan mezelf blijven werken", waren haar overtuigende woorden. 

Surf bovenaan naar 'podcast' en beluister of bekijk de vierde aflevering!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.