29. Podcast, afl. #1: Jelle Van Duijn

29. Podcast, afl. #1: Jelle Van Duijn

1. Jelle Van Duijn

Mijn eerste gast, werd ook onmiddellijk mijn eerste Nederlander op de show. Nadat ik zijn verhaal hoorde op de podcast: 'Kaal is ook een kapsel' in 2020, was ik benieuwd wat hij sindsdien allemaal deed. Ik vond zijn website: holistic-strength.net, en zag dat hij ondertussen de titel 'personal trainer en leefstijl coach' droeg. Dit nadat hij in 2018 tijdelijk in een rolstoel raakte. Wow, wat een transformatie! Ik was onmiddellijk gefascineerd, met deze man wilde ik heel graag babbelen op mijn show.

Hij reageerde onmiddellijk heel enthousiast en gemotiveerd op mijn uitnodiging. De lange afstand nam hij er zelfs graag bij. Toen ik met het idee kwam om samen een trainingssessie te doen, was zijn reactie: "Haha, dat is wel geniaal!" Die Hollanders, gotta love them.

Super zenuwachtig begon ik aan de eerste aflevering. Als ijsbreker, gingen we dus gezellig samen buiten sporten. Zo begonnen we de dag goed: hij kon uitblinken met zijn training skills en ik kon zo mijn zenuwen de baas. Ik voelde me gelijk ontspannen en de opname liep als een trein. Toen ik even een pauze wilde inlassen, bleek dat we al 1,5 uur bezig waren. Oeps, snel afronden dus.

Als je iedereen rondom je ziet glimlachen en glinsteren, dan weet je dat het goed zit. Mijn droom werd een werkelijkheid en ik voelde me helemaal in mijn element. We aten nog samen een broodje en praatten nog gezellig verder. Jelle begon tevreden aan zijn lange rit terug naar Nederland en ik keek al uit naar de volgende aflevering!

Surf bovenaan naar 'podcast' en beluister of bekijk de allereerste aflevering!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.